Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Hoe iedere coach kan doorbreken naar een continue stroom klanten

Droom je als van het eenvoudig vullen van je coachplekken of online training. Dat mensen staan te springen om met je te werken en dat je zelfs voor je persoonlijke coaching een wachtlijst hebt? Maar gaat dat vullen van je coachplekken nu nog verre van makkelijk?

7 jaar lang heb ik met mijn social media bureau miljoenen aan besteed aan de online leadgeneratie campagnes voor de top van de NL coach- en expertmarkt. Jarenlang mocht ik hen adviseren en behind the scenes meekijken naar wat zij doen en wat niet. Ook al zijn ze allemaal uniek, ik ontdekte een opvallende rode draad in hun succes.
 
De succesvolle coaches en experts, waar mensen voor in de rij staan om mee te werken, maken allemaal essentieel andere keuzes dan de coaches en experts die iedere dag hopen op meer nieuwe klanten en eigenlijk maar wat aanrommelen qua ondernemerschap.

Deze 5 essentiële keuzes die leiden tot een continue stroom van leads en klanten, ook in deze C-tijd. Het zal je verbazen hoe eenvoudig deze keuzes zijn. Toch doet 90% van de ondernemende coaches en experts dit niet.

Deze 5 essentiële keuzes deel ik met je in mijn gratis online training:
Hoe iedere coach kan doorbreken naar een continue stroom klanten.

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.
Presentatie door
Leadmarketing Strateeg Wendy Kerssens

Duur
Ongeveer 60 minuten 

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar